Jun 15, 2007, 11:32 PM

Само болка 

  Poetry
585 0 0
Преди можех да те убедя,
че като казвам"Обичам те" не греша!
А сега не е така,
към мене ти изгуби всички чувства!
Боли, но не мога да направя нищо, знам,
предпочиташ да си сам!
Предпочиташ свободата си пред мен,
не искам да ме обичаш по начин наизустен!
Ако има нещо - съжалявам!
Вече се предавам!
Признавам ти
Ужасно боли ;(
Не издържам вече,
времето ми на щастливка изтече!
Когато бях твоя,
бях на небето от радост, зная.
Дори да ме лъжеше ти,
прощавах всички лъжи
и пак си бяхме заедно, нали?
Сега какво стана?
Само болката остана ;(

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??