Sep 6, 2006, 7:39 PM

Само ме обичай! 

  Poetry
932 0 23

Само ме обичай!
Моля те, любима!
Болката в сърцето,
с туй е поносима.

Само ме обичай!
Друго не желая.
И повярвай, мила,
с чувства не играя.

Само ме обичай!
С устни целуни ме!
Пламенно и нежно!
С поглед изгори ме!

Само ме обичай!
Във сърце си в мене.
И така ще бъде,
докато съм земен.

Само ме обичай!
Както аз го правя.
Моля те, любима!
И не ме забравяй!

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??