Oct 19, 2006, 2:10 PM

само теб 

  Poetry
666 0 2
В цвят на роза те открих,
там, стаена,те видях
и в мигът се влюбих,
цял живот за теб изгубих,
даже света преоткрих
и Еверест покорих,
защото в теб се влюбих,
на крилата на орел се носих,
с пантери, мечки, тигри се бих,
защото в теб се влюбих,
войни печелих,
разсъдъка си изгубих,
милиони погубих,
защото в теб се влюбих,
лек за безсмъртие измислих,
болните на мига спасих,
човеците избавих,
защото в теб се влюбих,
с колко ли имена не те наричах,
само на теб се обричах,
само те обичах,
само теб.

© Тарададам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??