Aug 22, 2008, 10:46 AM

Самоделна любов 

  Poetry
708 0 15

Разкъсах времето, в което теб те нямаше

и наредих си пъзел от остатъци -

от спомени, усмивки и ухания,

в които изрисувах капки щастие.

 

Разнищих самотата на конци

и я превърнах в топъл пуловер

за някои от бъдещите дни,

в които няма да си мой.

 

Разплетох и вината от очите,

и я превърнах в шарена пътека -

по нея ти ще идваш да ме видиш

и ще ми носиш глътчица утеха...

 

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??