Oct 20, 2009, 11:24 PM

Самотата е ужасна 

  Poetry
513 0 1

Самотата е ужасна...

Спри!!!

Не ми я обяснявай!

Болката е страшна...

Не желая да я опозная!!!

Представи ми само тишината...

Покажи ми тайните на тъмнината,

oтвори  вратата на душата

и пусни да влезе светлината!

© Лили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??