Dec 7, 2007, 9:55 AM

Самотата в нежност... 

  Poetry
502 0 5
 Стрелките на часовника тиктакат

В безмълвната отдавна стая

Стрелките на часовника те чакат

Кога ще дойдеш - аз не зная

 

Ела с любов ще те посрещна

Ще сипя в чашите любовно биле

И нека тази закъсняла среща

С безумна обич ни опие

 

На прага чаках много дълго

гледах все за тебе в безкрая

И ето те пристигаш ти по тъмно

На самотата ми да сложиш края

 

С целувки не една и две

с нежност знам ще ме дариш

и под това притихнало небе

любовни думи ще мълвиш

 

Трепереща от страст  ще те прегърна

В любовното ни меко ложе

И самотата в нежност ще превърна

И в твоето сърце ще я положа...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??