Oct 29, 2006, 11:42 PM

Сбогом 

  Poetry
624 0 1

Сбогом

Сълзи се стичат по лицето,
душата седи обгърната във самота
плаче за тебе отново сърцето,
умирам АЗ!Моляте подай ми ръка!

Помогни ми да преоодолея това
помогни ми да видя пак деня
помогни ми да излеза от нощта
Моляте!Помогни ми ти сега!

Ти не си моя и няма и да си,
но аз те искам толкоз силно.
И поне един ден със мен бъди,
за да чуеш как плаче моето сърце-обилно!

Предпочитам да умра,отколкото да живея без теб
затова нека свършваме сега!!!
И нека като сладък сладолед
да се разтопя аз,във твоите крака

Сбогом обич моя,умирам аз сломен,
щтом трябва без тебе да живея във тъга.
Свършва тук този сън за мен,
но помни,Обичам те за вечни времена

 

© Ивайло Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Доста работа има по това стихотворение. Звучи клиширано и тривиално.
    И това сърце, което "плаче - обилно"...
Random works
: ??:??