Jul 15, 2007, 8:40 PM

Сбогом 

  Poetry
576 0 1
    Сбогом
 
 Търпението ми вече умря.
 А с него и онази звезда.
 Уморих се вече да чакам.
 Аз взора си махам
 вече от там.
 Поемам по друг път,
 щастлив да съм там.
 И нека... над тебе да бди онази,
 която влюбените пази.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тя ще бди и над тебе!
    Поздрави и за този стих!
Random works
: ??:??