Днес те моля-забрави ме!
Много пъти нарани ме.
Остави ме,нека да умра,
грешна,в ада да горя!
Нощем шепна твойто име,
ти незнаеш как боли ме!
Всичко твое днес презирам,
в теб любов аз не намирам!
Ако искаш-намрази ме,
само моля-остави ме!
Сбогом,казвам ти сега,
по-добре е,знам,така!
© Мария All rights reserved.