Mar 20, 2007, 11:45 AM

СБОГОМ 

  Poetry
862 0 5
      СБОГОМ

Сълзите аз ще си преглътна,
ще сложа мъката в ковчег,
усмивката си се възвърна,
и ще погледна пак напред.

Горях, болях, жадувах, получавах,
любов прекрасна Бог ми подари,
сега и казвам сбогом, но оставям
споменът сърцето да теши.

Животът смело продължава,
макар и малко променен,
с уроци нови задължава,
да сложи ред по пътя отреден!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??