May 6, 2011, 1:21 AM

Сбогом 

  Poetry
431 0 1

Сбогом, аз тръгвам

да търся нещо изгубено,

поемам по своя път

           съвсем сама,

някъде далеч едно сърце,

разбито, счупено,

нуждае се от мен сега.

 

Сбогом, приятелю мой,

сбогом и благодаря ти за всичко,

но сърцето ми не намери покой

без този, когото обича.

 

Сбогом!

Съжалявам, че не можах

                     да те обикна,

за това, че обичах друг.

Съжалявам,

с любовта ти не успях

                         да свикна,

много те нараних

и трябва да се махна

                                от тук. 

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ...Да опознаеш две Човешки Чувства.
    На Радост и на Мъка-две сестри,
    близначки на една и съща Майка,
    родила и Живота - ЛЮБОВТА...
    Харесва ми! Избрала си тоя,
    който е посочен от Сърцето.
Random works
: ??:??