Oct 8, 2006, 12:55 PM

Сбогом Бабо... 

  Poetry
5067 1 13
                                            на Баба Ц.


Привет и сбогом, мила Бабо,
Прощавай и здравей отново ти.
Във светли дни и лунни нощи,
със спомените детски, летните игри...

Природата обича те аз зная,
ще се завърнеш, може би,
огряна от Слънчева забрава
Засмяна винаги бъди...

В объркан свят живеем ние,
Спим наяве, сънуваме дори,
А нейде в нас мъжди жарава,
Къде сте, ветрове? Нека да гори...

Привет и сбогом, стара Майко,
Прощавай и здравей отново ти,
Пресичай тъмнината смело,
Ела при нас, и пак бъди...

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??