Apr 6, 2006, 7:10 PM

Сбогом Вал. 

  Poetry
698 0 2

Сбогом Вал.

Ужасна вест

удари като мълния -

заслепяващ блясък,
невидение и после...

оглушителен тътен...

Мълния -
в пролетния ден

скова сетивата.

Унищожи мечти и надежди,

остави страдащи сърца

и въпроса - "Защо"!

Защо точно сега,

защо точно теб,

защо толкова рано?

Но отговор няма.

Само една съдба,

жестока, коварна...

а срещу нея,
всеки е сам...

Пое вечния си път

през пролетта.

И остави след теб,

скъпа Вал,

спомен топъл,

незабравим

и много тъга...



 

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много тъжно ;(
  • мойте съболезнования.
    а стихът ти е много добър.много тъжно.такъв е редът на нещата.едни си отиват други идват.вдигни глава и гледай напред
Random works
: ??:??