Dec 30, 2006, 12:47 AM

Сбогуване 

  Poetry
883 0 8
Със всички любови предишни
и с всички мъже досега
сбогувам се с тиха въздишка,
с усмивка и малко тъга.
Сбогувам се с лудите нощи,
случайния флирт на брега,
с пътеките, пазещи още
следите от стъпки в снега.
Довиждане, стаи хотелски
със мирис на сълзи и пот
запомнили болки и нежност -
ненужни сте в моя живот.
Отказвам от днес да се крия,
да страдам, очаквам, мълча.
Греха и срама ще измия
напускайки този кошмар.
Прощавам на всички, които
ме галиха с мръсни ръце,
а никой до днес не попита
защо съм с разбито сърце.
Прощавам им всяка измама,
лъжа или поглед суров.
Отивам си с гордост голяма,
с молитва за чиста любов!

© Нели Вангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??