Dec 30, 2006, 12:59 AM

СЕБЕ СИ 

  Poetry
631 0 18
Не мога да ти противореча,
когато искаш да е твоята воля!-
Да бъдеш,като сянка тук до мен и никъде,
Да мълчиш,като проклятие или смъртна присъда.

Не мога в ъгъла безучастно да стоя
и да гледам отстрани младостта си-
как се измъква тихо от моя свят,
а аз да заприличвам на старица побеляла.

Няма да склоня глава,
пред твоите невинни грешки.
ще роптая,ще крещя дори ако се налага....
Но докрая ще остана СЕБЕ СИ!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??