Mar 22, 2014, 9:19 PM

Сега не искам друго нищо 

  Poetry
557 0 2

Сега не искам друго нищо...

Освен едно - да съм ти бряг...

Морето в теб да ме разнищва...

До песъчинка! Пак! И пак!

 

Сега не искам друго нищо...

Освен едно - да съм сълза...

От много самота пречистена

във гърлото ти да пълзя...

 

Сега не искам друго нищо!

Освен едно - да съм сърце...

Отляво да пулсирам - чиста.

Или във двете ти ръце.

 

Сега не искам друго нищо!

А само да съм ти земя!

По мене като стъпваш тихо -

да ме превръщаш в небеса!

 

 

 

© Гълъбина Митева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??