Jun 23, 2006, 7:16 AM

Сенките в НЕЯ 

  Poetry
836 0 3
Две празни сърца,
две празни души,
две несбъднати мечти...
Един човек обичащ друг...
Бъдеще - неясно и загадъчно...
Един мъж и една жена,
стая и един прозорец,
два погледа,
очи втренчени едни в други...
Но и една преграда - неразрушима...
Едни желания и други интереси
и една не възможна любов между тях.
Какви ли са те?! Призраци в мрака
или сенки в ноща?!
Обичта им е силна, но невъзможна...
Какво ли ще направят
като всичко в тях изчезва...
Сърцата продължават да изстиват,
душите и те отлитат постепенно,
мечтите се забравят някъде далеч...
Отронени сълзите попиват в дървения под,
на прозореца остават отпечатъци от две ръце...
И ето вече всичко свърши...
Сенките ги няма,
сърцата са празни и душите също...
И остана само тя - Любовта, която ги беше опиянила

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??