Jun 2, 2009, 9:10 PM

Сенрю 

  Poetry » East forms
518 0 3

Първи юни

секс-игрички на промоция

за самотни майки.

 

 

+    +    +

 

Жартиери от жици
опъват на дъгата
чорапите цветни.

 

 

+    +   +

 

 

Нежни задници

с татуирани пеперуди

плажен хербарий

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??