Jun 16, 2009, 11:50 AM

сенрю 

  Poetry
655 0 4

          В крайморско капанче

 

Замезвам с "Бански старец" и суши,

а горещ вятър

банския ми суши.

 

 

+   +   +

 

„Момина сълза”

от аромата и паяк плете

булчинска рокля.

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??