Jun 30, 2009, 1:01 PM

сенрю 

  Poetry » East forms
537 0 6

 

 

Залез над Дунав

 тополи протези

слънцето куцука сухо

 

 

+   +   +

 

Мръсен под

слънчеви зайчета се крият

под мокър парцал.

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??