Jul 14, 2010, 5:04 PM

сенрю 

  Poetry » East forms
580 0 5

Паяк цяла нощ

плете си мишена

сутрин го застрелвам с поглед

 

*  *   *

 

Семейна идилия

пиша хайку жена ми плете

5-7-5 бода

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??