Apr 15, 2009, 4:45 PM

Сенрю 

  Poetry » East forms
552 0 6

И в контрастите си

съвършена е природата -

расте омайниче до незабравка.

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??