,,Христос Возкресе'', братя мили,
завърна се при нас!
За сестрите ни да го помолим
във този светъл час!
Дорде си тука, Боже мили,
чудото стори
и бързо, бързо, от затвора
ти ги измъкни!
Че политиците ни, Боже
не сещат се сега,
пари и власт ги блазнят само
не чужда свобода!
Но ти прости им, Боже мили,
не ги наказвай днес,
а Кадафи в катрана черен
го изгори нощес!
Но тях пази ги, Боже мили,
предай им ти от нас!
,,Чакаме ви от години!
Ние сме със вас!''
© Анета All rights reserved.