Чалга опит
(дъ са пее само от певици, с прелести по-големи от онуй ф главата)
Мойте синьо-зилени очи
мигът, мигът щастливо
и тъ барам по... нейде с ръце,
май нахалну или пъ игриву.
Пупритискът та мойте гърди,
силеконени, също балони,
прутигни съ и здраву фани,
чи съ почвъм утпред нъ пилонъ.
Шъ разкърша пред тебе снага,
напращялъ, от сой убавицъ,
две ноги кът върлини стърчът,
те това съм, същинска тигрицъ.
Обладавъй мъ огнено ти,
окол теб кът змия ш`са увия,
кът пилонъ жилезен стани,
тъ сока ти от там дъ испиа.
© Христо Костов All rights reserved.
Чалгата не ми е по вкуса. Това тук е само за настроение.
Весел ден!!!