Oct 9, 2007, 12:18 PM

Шепа есенен прах 

  Poetry
692 0 4
Шепа есенен прах

(едно старичко и прашно мое стихотворение, есенен поздрав за всички вас. Подходящо за консумация с Lake Of Tears - Forever Autumn на слушалки)

Шепа есенен прах
по земята се пилее
и не го е никак страх,
че вятърът ще го отвее.

Шепа есенен прах
сред море от стихия.
Поглед есенно плах
в светло-жълта носия.

Носи чувства гробовни,
лъха есенен здрач.
Падат маски любовни,
тихо чува се плач.

Шепа есенен прах -
рой прашинки в небето
и само една от тях
падна тук, във сърцето.

Бавно капят вън листата
тихо рони се дъждът -
есенният прах в сърцата
е приключил своя път...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??