Aug 2, 2007, 7:54 PM

Шоуто трябва ....  

  Poetry
431 0 1
Паралелно с медийната врява
се повтаря една и съша история,
"шоуто" все по-яко изпростява
и прогресивно неговата аудитория!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??