Щастието се крие в това –
да се радваш на малките неща,
защото в тях е скрита любовта.
Щастието се крие в усмивката,
в делата, в усмивката на любимата,
в жената.
Щастието не се крие в пари и блага,
а в това да даваш късче от своята душа.
Щастието е блясъкът в детските очи,
обичта и сбъднатите мечти...
Щастието е истински споделено,
макар и за някои въодушевено!
© Анелия Ангелова All rights reserved.