Sep 12, 2006, 3:52 PM

***Щастлива с теб*** 

  Poetry
1195 0 3

Щастлива с теб...



Ще бродя щастлива по Земята,

като две искри очите ми ще греят,

ще целувам всяко цвете и листата

на дърветата, на които птички пеят.

 

Денем ще ме топли слънцето,

с пламенни лъчи ще ме прегръща

и ще бие лудо сърцето,

нощем щом луната, безбрежното небе обгръща.

 

Ще се къпя в буйната река

с любов ще късам всяка тревичка,

ще изгрея на небето като звезда,

до лазурната Зорница, да не е самичка.

 

Ще пръскам радост и любов неспирна,

да разберат всички хора днес,

че душата ми е влюбена, щастлива,

че жива съм щом срещнах теб.

© Мария Амбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ!
  • 6 и от мен,мила!Не му обръщаи внимание!Страхотен е стиха ти!
  • По всичко личи,че и теб е подгонил писателче!Определено си е решил да раздели саита на две!А тжоя стих,наистина е не просто хубав!Само така!
Random works
: ??:??