Feb 13, 2007, 5:31 PM

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО  

  Poetry
1221 0 4

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО



Обичам те с цялото си сърце,

щастлива съм, че срещнах теб...

от всичко що нуждая се виждам в твоето лице,

друго не искам, спрях да се лутам навред.

 

Отдавна забравих интригите...

в теб открих моята душа

и спомен нямам за онези другите...

от както ти подаде ми ръка.

 

Чувствам се някак пречистена,

запознах се най - накрая с любовта,

заличих мислите, че съм обречена,

загърбих прозаичната самота.

 

Ти си моят живот и смисъл,

за туй най - милото те наричам,

заспивам с една едничка мисъл,

и събуждам се, за да те обичам.

 

С каква наслада живея,

когато до мен си и имам те,

за всяка твоя ласка милея...

и все по - безумно аз искам те.

 

С прегръдки нежни ме топиш,

в очите ти искри и любовни вопли,

с поглед страстен всичко в мен гориш

и всяка твоя дума, сърцето ми ще топли.

 

Нека бъдем щастливи, да се обичаме...

да носим вечно любовта в сърцата,

да прощаваме грешките и да наричаме,

с истинските имена нещата.

 

13.02.2007г.

© Мария Амбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??