Mar 1, 2012, 2:53 PM

Щастливоблагодаряощемоля 

  Poetry
378 0 0

Щастливоблагодаряощемоля

 

Щастливо се сливат

тела с капки алкохол.

 

Благодаря на света,

че ни гледа зад ъгъла.

 

Още не съм оставил

спомена за вкуса ти.

 

Моля се, нека

всичко това се повтори…

© Мартин Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??