Ще бъдеш ли до мен?
В добро, във лошо?
Със мене всеки ден!
Ще изядем ли нашия
чувал с горчива сол?
Ще издържиш ли?
Ще продължиш ли?
Аз ще бъда с теб!
Ще изближа солта!
Колкото и да горчи,
няма да се спра!
До твоето рамо
редом ще вървя!
Ще бъдем ли заедно?
Дали ще се търпим?
През цялото време
да се крепим?
Бъди! И аз ще съм!
Вярната дружба не е сън!
© Маргарита Ангелова All rights reserved.