Apr 25, 2019, 10:46 AM

Ще пея цял живот 

  Poetry
563 0 1


На Лили Иванова

 

Да стигнеш до върха и да останеш...
Непоклатима ветровете да посрещаш...
Звездите, слънцето да хванеш –
без страх, че непосилно са горещи...

 

Да те заливат струите небесни...
Да те връхлитат хулни речи...
А ти да пееш свойте песни
до край – тъй както Ванга ти предрече.
 

© Живодар Душков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??