Sep 6, 2006, 7:45 PM

Ще те чакам..... 

  Poetry
1294 0 19

Ще те чакам......

Ще те чакам, колкото трябва...
Ще те виждам в сънят неспокоен.
Ще копнея за твоята поява.
Ще те искам в моя свят монотонен.
А ти побързай, аз съм готова!
Да загърбя и най-черните мисли.
Да изпия и чаша с отрова.
Да те пазя от злоба и интриги.
Ще те гледам как сладко заспиваш.
Ще целувам, твойте малки ръчички.
Ще будувам, а ти ще се усмихваш.
И ще знаеш, че мама те обича.

 Ще те чакам.......

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??