May 8, 2007, 11:04 AM

Ще те намеря, любов 

  Poetry
605 0 5

                                                Знам,  че има те нейде,  любов!
                                                Знам,  че чакаш ме да те намеря!
                                                Ще те търся безспирно,  любов,
                                                някой ден,  зная,  ще те открия.


                                                И тогава до тебе ще спра  -
                                                по-добра,  по-щастлива и истинска...
                                                Уморена от дългия път,
                                                аз при теб ще остана завинаги!
                                                
                                                                                                                                                 

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??