Jun 8, 2007, 9:55 AM

Ще те намеря, Любов 

  Poetry
1593 0 4
Ще те намеря.
В себе си.
И в сърцето.
Ще те намеря.
В синьото
на небето...

Ще те намеря.
На тънката граница
между вечерта и нощта.
Ще те намеря.
Там, където се срещат
вълните и брега.
Ще те намеря.
Някъде там,
на края на дъгата.
Ще те намеря.
Начертан,
из линиите на ръката ми.
Ще те намеря...
Ще те намеря, Любов!
Ако не успея сега,
то в някой друг живот...

© Стаси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??