Oct 27, 2012, 7:53 PM

Ще те обичам в стихове 

  Poetry
578 0 1

От рими изтъкани са ръцете ти.

Говориш в най-любимия ми ритъм.

Метафори безвремеви - очите ти.

Във всяка строфа ти се сгушваш скришом.

 

Целувките ти - всяка е куплет

от най-красивата, най-древната поема.

На тебе посвещавам всеки ред.

По-малко нищо няма да приема.

 

В мастило любовта си ще превръщам - 

ти само подарявай вдъхновение.

Във стихове ще те обичам и прегръщам

и с теб ще бъдем ничие творение.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??