Нощ изпълнена със тишина,
само вятъра носи мелодия,
среднощна музика за любовта,
кристално чиста симфония.
Две сърца и пригласят в едно,
чувства силни са техните ноти,
композират любов шепотно,
красота в душите се носи.
Нощ и мелодична тишина,
песенен шепот звучи,
две сърца композират любовта,
един до друг... очи в очи.
© Людмила Нилсън All rights reserved.
ще танцуват в мелодия щастлива
щом сърцата им закрилят
една любов така красива!
Много ме докосна този стих!Браво,скъпа