Aug 2, 2007, 1:23 PM

Синини 

  Poetry
582 0 1

               Синини

Една звезда, угаснала безвъзвратно,
се търкулна в полумрака.
Удари силно и безмилостно
заспалото небе.
А на сутринта то простена
и се събуди в синини.

© Деница Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??