Jul 5, 2007, 11:14 AM

Синя тишина 

  Poetry
903 0 26

По стиха на Jane_d ( Деси Инджева)  - „ Потърсиш ли ме...”


Потърсих те и вече те намерих,
вглъбена в свойта синя тишина...
Припява ти прибоя на вълните
и те облива с дивна красота.
Частица морска, слънчева искрица,
погледнах те и просто... онемях.
Огледах се в очите ти кристални,
открих се там и тебе там познах.
Изпивам те от чашата съдбовна,
преляла от омаен благодат,
във вихъра сме огнено-любовен,
във ласкавия, нежен кръговрат.
В морето ще се любим, сред вълните.
Със обич във туптящите сърца.
Ще се оглеждаме в безкрая,
в красивата ни синя тишина.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??