May 13, 2013, 3:47 PM

Скършен стих 

  Poetry
373 0 0

Урониха се дните от надежди,
и ти не пълниш моя лист,
посях в градината си прежди
и с тях оплетох скършен стих.

И ти си вплетен, но умираш 
под мойта вълнеста душа,
и ако днес пред мене се намираш,
то ще бъде само от вина.

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??