И тази нощ си лягам в празното легло,
а мислите за тебе ме изгарят,
в любовна страст горя отвътре аз,
а тялото за ласки полудява.
Мечтая си за двете ти ръце,
как с нежност сладка ме обгръщат,
с устни вкусни как целуваш ме
и страстни думи тихичко ми шепнеш.
Ела при мене тихо в нощта,
нека да събудим тишината,
с любовен танц на нашите тела,
в гореща страст нека да изгарят.
Ти моя сладък грях бъди сега,
целувките ти нека ме опарят,
накарай ме да искам още аз,
в прегръдките ти нека се разтапям.
Безкрайна нека бъде тази нощ,
не искам тази страст да свършва,
с любов да срещнем новата зора
и тогава уморени да притихнем.
© Пламена Владимирова All rights reserved.