Jul 7, 2015, 3:13 PM

След дъжда 

  Poetry
582 0 1

След дъжда

Валяло ли те е така,
че капчиците да докосват
сякаш милва те жена?
Усещал ли си тялото си
мокро от тъга?
Обичал ли си я
и след дъжда,
когато пръстите и
нежно галят,
само в съня..

 

© Камена Григорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??