Aug 9, 2006, 11:18 AM

След мен 

  Poetry
563 0 3

Ще идвам понякога в твоите мисли,
ще протягам към тебе ръка.
Любовта ми е светла и ведра, и чиста
тя е хиляди пъти от мен по-добра.
За това си отивам,
но нея - красивата, ти оставям.
И тя ангел слънчев и бял,
ще бди над теб като фея-закрилница,
за да имаш някога всичко,
което не можах...
което не ми позволи да ти дам!

© Зу All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??