Mar 20, 2007, 3:02 PM

След сълзите..... 

  Poetry
657 0 4

След сълзите…

 

Винаги, когато ме разплачеш,

очите ми се пълнят със сълзи.

След сълзите обаче,

винаги успяваш усмивката

ми да завърнеш ти.

 

Всеки път, когато ме разплачеш,

аз никога не зная какво ще кажеш.

Винаги след сълзите ме развеселяваш

щом ми кажеш, че съжаляваш.

 

След сълзите съм щастлива

и се чувствам по-красива.

Щом до мен те видя

и сърцето ми забива!!!

 

След сълзите аз съм винаги щастлива!!!

© Любомира Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??