Mar 19, 2005, 12:31 PM

Следи от любов 

  Poetry
928 0 0
Нося болка в сърцето,
болка тъй непоносима,
болка, причинена от момчето,
което ме направи щастлива.

Преди да го срещна
животът ми нямаше смисъл,
но след като ме напусна,
все за него мисля.

Дойде и си отиде,
взе с него мечтите,
взе и любовта
и остави само сълзите.

Следи от любов,
следи остави той,
сълзи в очите ми,
горчивите сълзи безброй.

© Силвия Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??