Jan 6, 2010, 12:36 AM

Следновогодишно почистване 

  Poetry » East forms
465 0 7

Елхови игли под ноктите

изтезание за да призная:

"Хубаво ми бе през старата!"

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??