Mar 23, 2007, 6:24 PM

Случайно ли 

  Poetry
512 0 2
Случайни срещи и раздели...
случайни мисли и желания.
Случайно миговете са се разпилели,
сред случайните нoщни терзания...

Случайна ли беше любовта ми?
Случайно ли с теб за миг съдби 
                             бяхме сплели?
Случайни ли бяха моите мечти
и пак ли случайно се удавиха в
                                твоите лъжи?

А кажи ми, как мога сега да роня сълзи...
след като с тебе случайно сме се срещнали?

В живота нямало случайни неща...
така казват мъдрите...
Добре, значи и без теб
случайно мога да продължа...

А защо, когато ти си тръгна,
защо, когато гръб ми обърна...
случайно исках да те спра?!

© Ди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Случайно..?Няма нищо случйно в този живот!
  • Първата част по ми хареса!!! Във втората малко май трябва да го пипнеш малко!!! Поздрави, Диана!!!
Random works
: ??:??