Добър вечер,
мило мое слънце...
вечер е,
но винаги си там,
и мислено разголваш ме
до зрънце…
лъчите ти…
попиват моя свян.
Добър вечер,
искам да докосна,
с пръсти
твойте слънчеви вълни,
да усетя
как се омагьосвам,
да изпия залеза
с очи,
да се преродя -
във изгрев чувствен,
разтопена, като кубче лед
поета в твойте нежни устни…
искам слънце, да съм част от теб!
Добър вечер, вън е тъмно…
целувките тихо несбъднати
мълчат твойто име..
Искам да дойде деня
и пак да се съмне,
искам да знаеш,
че някъде там
мен ме има.
© Мойра All rights reserved.