Apr 30, 2024, 11:43 AM

Слънчогледи 

  Poetry
79 1 2

Всички Слънчогледи са изпънали
вратове в очакване
на Генерала си

а Слънцето –
минава тежко покрай тях
И дава – Свободно.

© Георги Ревов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??