May 9, 2006, 2:55 PM

Смисълът 

  Poetry
639 0 3
Открехвам вратата.
Поглеждам навън.
Небето поело е с мен моят сън,
а вятърът плаче с гласа на дете
с ограбено детство, с разбито сърце.

Звездите високи
се вслушват в захлас
да чуят унесени пак оня глас-
поверия чудни разказва им той,
богати на болка и радостен смях.

Поука вземи си ,човече,от тях-
безгрешно да крачиш
в светлина и във мрак,
с щастлива усмивка
и ведра душа,
прегърнал приятел,да вървиш по света.

Открехвам вратата.
Поглеждам навън.
Зората отваря очите след сън,
а вятърът,вслушал се в този куплет
свободен лети,пълен с живот занапред.

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??